GUIDEKURS

Jeg heter Siw Røinås og arbeider for Cruise Sørlandet med turproduksjon og opplevelser for cruiseturister og andre store turgrupper i Agder regionen. Vi tilbyr et guidekurs for interesserte med mulighet for betalte guideoppdrag etter fullført kurs. Kurset begynner 2.mars og er ferdig 15.april. Tirsdager og torsdager i denne perioden møtes vi på nett mellom kl 18:00-21:00. 3 lørdager blir det fysisk oppmøte, med blant annet trening i guideteknikk, byvandring, guiding på buss og obligatorisk førstehjelpskurs.

Vi venter ca 190 cruiseanløp fra april til utover høsten fordelt på havnene Arendal, Kristiansand og Farsund. Flere av bussturene for cruiseturister følger Otra opp gjennom Vennesla til forskjellige opplevelser der som for eksempel Setesdalsbanen, vestover til Lindesnes og Lista fyr, men ikke minst byvandringer/bussturer i og rundt hele Lindesnes og Farsund regionen. Språkkyndige og dyktige guider finnes i alle aldre og kanskje har dere medlemmer som kunne tenke seg nettopp denne type mulighet i år.

Kurset foregår på engelsk, men vi trenger også guider som snakker flytende tysk, spansk, fransk, italiensk og nederlandsk.

Jeg setter pris på om dere deler dette med medlemmer i Mandal historielag.

Mer om kurset og påmelding finner dere her ved å klikke på denne linken:

https://www.cruisesorlandet.com/tour guide course 2023

<IMG_5715.JPG>

 

Vennlig hilsen | Best regards

Siw Røinås

Contact

Cruise Sørlandet

siw@cruisesorlandet.com

mob. +47 921 55 135

Scroll to Top